1. Haberler
  2. Depo & Antrepo
  3. Medlog Lojistik, İzmir Aliağa’da Yeni Depo ile Lojistik Gücünü Artırıyor!

Medlog Lojistik, İzmir Aliağa’da Yeni Depo ile Lojistik Gücünü Artırıyor!

featured

Medlog Lojistik, Türkiye’nin lojistik merkezlerinden biri olan İzmir Aliağa’da 9 Eylül’de düzenlediği açılış töreniyle yeni deposunu hizmete sundu. Açılış tarihi, İzmir’in Kurtuluşu’nun 102. yıl dönümüne denk gelmesiyle özel bir anlam taşıyor.

2011 yılında sektöre adım atan Medlog Lojistik, bugüne kadar 800 çekici, 386 vagon ve 26 konteyner deposu ile geniş bir lojistik ağı oluşturdu. Şirket, İzmir Aliağa’daki yeni deposuyla Nemrut Körfezi çevresindeki üç aktif limana yakınlık avantajını kullanarak Ege Bölgesi’ndeki lojistik operasyonlarını daha da güçlendiriyor. Aliağa Deposu’nun, Aliağa limanlarına sadece 2,5 km uzaklıkta bulunması, dolum süreçlerini hızlı ve verimli hale getiriyor.

50.000 metrekarelik bir alana yayılan ve bakanlık onaylı 80 ton kapasiteli kantarın bulunduğu depo, müşterilerin çeşitli dolum ihtiyaçlarını karşılamak üzere donatıldı. Blok dolum, paletli ve kasalı dolum, big bag dolum, bundle dolum, demir çelik ve dökme maden dolumu gibi birçok hizmet, yüksek standartlarda sunulacak.

Medlog Lojistik’in yeni yatırımının açılışında, Medlog Yönetim Kurulu Başkanı Emre Hüseyin Soyuer, MSC Türkiye CEO’su Hasan Piroğlu, Medlog Lojistik Genel Müdürü Gonca Alca ve MSC Grubu yöneticileri hazır bulundu. Açılışta yapılan konuşmaların ardından geleneksel kurdele kesme töreni gerçekleştirildi.

Medlog Lojistik, bu yeni yatırımla birlikte artan müşteri taleplerine daha etkin yanıt vermeyi ve lojistik sektöründeki pozisyonunu güçlendirmeyi hedefliyor. Şirket, uzman ekibiyle Aliağa bölgesinde uzun vadeli etkili çözümler sunmaya devam edecek ve operasyon kapasitesini artırarak sektördeki liderliğini pekiştirecek.

Medlog Lojistik, İzmir Aliağa’da Yeni Depo ile Lojistik Gücünü Artırıyor!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.